Cărți la jumătate de preț în ajun de Moș Nicuale

  • 04 Decembrie 2015 11:54
Cărți la jumătate de preț în ajun de Moș Nicuale

Peste 200 de titluri de cărți de la Editura Cartier pot fi cumpărate doar astăzi, 4 decembrie, la jumătate de preț.

Evenimentul este organizat de editură în ajun de Moș Niculae, iar cumpărătorii sunt așteptați la librăriile editurii din capitală, începând cu ora 9.00, transmite IPN.

Potrivit organizatorilor, evenimentul își propune să le aducă cititorilor cărțile pe care și le doresc la un preț mai mic. „Astăzi, toate cărțile Cartier se vând se reducere de 50%, celelalte cărți de la celelalte edituri, inclusiv din România, se vând cu 10% reducere”, a spus Gheorghe Erizanu, directorul Editurii Cartier.

Printre cărțile care pot fi găsite astăzi la reducere sunt atât operele clasice, cât și ultimele noutăți livrești, a spus Gheorghe Erizanu. „ Coșmar în Balcani”, după mine, una dintre cele mai bune cărți despre al Doilea Război Mondial, scrisă de Anna Wittmann, vorbesc despre cartea lui Alexandru Cistelican „ Zece femei”. Mă refer la opera poetică a lui Grigore Vieru, îngrijită de Emilian Gălaicu-Păun și Dorin Onofrei, în care o să vedeți un alt Grigore Vieru decât am fost obișnuiți, este o carte care mie îmi este foarte dragă și sper că este o carte care i-ar fi fost dragă s-o vadă și Grigore Vieru”.

Pe lângă beletristică, la reduceri pot fi găsite și cărțile pentru copii, dar și cele din seria juridică.

Librarii și redactorii îi vor ajuta pe cititori să găsească cărțile pe care le caută. Cititorii vor avea posibilitate să se întâlnească astăzi și cu unii autori.

Evenimentul a început încă de la ora nouă dimineața, iar primii cumpărători nu s-au lăsat așteptați. „Vin de fiecare dată, reducerile se fac în luna martie și în decembrie. Până acum cumpăram doar romane, enciclopedii, dicționare, acum însă cumpăr și cărți pentru copii. Cred că va veni foarte multă lume, de aceea eu am venit la nouă dimineața ca să reușesc să iau cât mai multe cărți”, a spus cititoarea Natalia Dațco.

Cititorii pot procura cărțile editurii Cartier la Librăria din Centru și la Librăria din Hol din capitală. Astăzi programul acestor librării va fi prelungit până la ora 21.00.

Editura Cartier organizează reduceri de 50% la cărțile editurii al patrulea an consecutiv.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău