Cărţi la jumătate de preţ în ajun de Moş Nicuale

  • 04 Decembrie 2015 11:54
Cărţi la jumătate de preţ în ajun de Moş Nicuale

Peste 200 de titluri de cărţi de la Editura Cartier pot fi cumpărate doar astăzi, 4 decembrie, la jumătate de preţ.

Evenimentul este organizat de editură în ajun de Moş Niculae, iar cumpărătorii sunt aşteptaţi la librăriile editurii din capitală, începând cu ora 9.00, transmite IPN.

Potrivit organizatorilor, evenimentul îşi propune să le aducă cititorilor cărţile pe care şi le doresc la un preţ mai mic. „Astăzi, toate cărţile Cartier se vând se reducere de 50%, celelalte cărţi de la celelalte edituri, inclusiv din România, se vând cu 10% reducere”, a spus Gheorghe Erizanu, directorul Editurii Cartier.

Printre cărţile care pot fi găsite astăzi la reducere sunt atât operele clasice, cât şi ultimele noutăţi livreşti, a spus Gheorghe Erizanu. „ Coşmar în Balcani”, după mine, una dintre cele mai bune cărţi despre al Doilea Război Mondial, scrisă de Anna Wittmann, vorbesc despre cartea lui Alexandru Cistelican „ Zece femei”. Mă refer la opera poetică a lui Grigore Vieru, îngrijită de Emilian Gălaicu-Păun şi Dorin Onofrei, în care o să vedeţi un alt Grigore Vieru decât am fost obişnuiţi, este o carte care mie îmi este foarte dragă şi sper că este o carte care i-ar fi fost dragă s-o vadă şi Grigore Vieru”.

Pe lângă beletristică, la reduceri pot fi găsite şi cărţile pentru copii, dar şi cele din seria juridică.

Librarii şi redactorii îi vor ajuta pe cititori să găsească cărţile pe care le caută. Cititorii vor avea posibilitate să se întâlnească astăzi şi cu unii autori.

Evenimentul a început încă de la ora nouă dimineaţa, iar primii cumpărători nu s-au lăsat aşteptaţi. „Vin de fiecare dată, reducerile se fac în luna martie şi în decembrie. Până acum cumpăram doar romane, enciclopedii, dicţionare, acum însă cumpăr şi cărţi pentru copii. Cred că va veni foarte multă lume, de aceea eu am venit la nouă dimineaţa ca să reuşesc să iau cât mai multe cărţi”, a spus cititoarea Natalia Daţco.

Cititorii pot procura cărţile editurii Cartier la Librăria din Centru şi la Librăria din Hol din capitală. Astăzi programul acestor librării va fi prelungit până la ora 21.00.

Editura Cartier organizează reduceri de 50% la cărţile editurii al patrulea an consecutiv.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chişinău
19,06 °C
cer senin
Umiditate:93 %
Vint:2,35 m/s
Sun
23 °C
Mon
23 °C
Tue
20 °C
Wed
20 °C
Thu
20 °C

Curs oficial BNM 20 Iulie 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 19.7527 -0.0000
USD 17.6166 -0.0000
RON 4.1748 -0.0000
UAH 0.6762 -0.0000
RUB 0.2797 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău