Cartea „Bărbații din viața mea” de Ninela Caranfil, lansată în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale

  • 25 Septembrie 2017 10:41
Cartea „Bărbații din viața mea” de Ninela Caranfil, lansată în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale

Reuniunea Teatrelor Naționale continuă luni, 25 septembrie, cu lansarea cărții „Bărbații din viața mea” de Ninela Caranfil, la ora 11.00, la sala Antract, Teatrul Mihai Eminescu.

La ora 14.00 va fi difuzat spectacolul radiofonic „Lia Manoliu Drumul spre Cartea Recordurilor. Lacrima din aurul olimpic”, montat de Teatrul Național Radiofonic, București.

Tot astăzi, la ora 17.00, Teatrul dramatic B.P. Hasdeu din Cahul va juca spectacolul „Se caută un mincinos”, în regia lui Gheorghe Mândru.

Teatrul „Satiricus I. L. Caragiale” va prezenta spectacolul „Migraaaaanți sau prea suntem mulți pe nenorocita asta de barcă”, de Matei Vișniec, cu începere de la ora 19.00.

În acest an, la reuniunea Teatrelor Naționale aduc spectacole actorii teatrelor din Chișinău, Cahul și Bălți. Din România, vin actorii de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” București, Teatrul„Radu Stanca” din Sibiu, Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, Teatrul Național Târgu-Mureș și Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
17,18
Cer fragmentat
Umiditate:52 %
Vint:4,63 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău