Carla's Dreams a oprit concertul din Târgoviște (VIDEO)

  • 18 Septembrie 2016 20:25
Carla's Dreams a oprit concertul din Târgoviște (VIDEO)

Trupa Carla's Dreams a oprit concertul pe care îl susținea, vineri seara, la Târgoviște, după ce un spectator a aruncat cu bani spre solist, transmite Digi24.ro.

Artistul a luat banii spectatorului și i-a aruncat înapoi, a spus „vă mulțumim mult” după care s-a întors și a ieșit din scenă, fără să mai revină.

În înregistrarea video publicată pe YouTube se vede cum fanii trupei sunt nedumeriți și îi alteaptă minute în șir să revină pe scenă, până când realizează că a fost oprit concertul. 

Reprezentanții restaurantului Belvedere Studio, unde a fost organizat concertul, au transmis, sâmbătă, pe Facebook, că membrii formației au promis că vor reveni în cel mai scurt timp posibil și biletele rămân valabile, iar banii pot fi returnați.

 „Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgoviște. Deși acest eveniment a fost așteptat cu sufletul la gură, comportamentul de nuntaș al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt și reprogramat. Trebuie să înțelegem că acest grup este unul care se adresează tuturor, dar componenții lui nu sunt lăutari sau maneliști”, au mai scris reprezentanții Belvedere Studio.

Ei au adăugat că decizia interpretului de a opri concertul a fost destul de dură.

„Văzând unele filmări, considerăm că și decizia interpretului a fost destul de dură. Membrii formației au promis că vor reveni la Belvedere Studio în cel mai scurt timp posibil și biletele rămân valabile. Cei care doresc returnarea banilor sunt rugați să apeleze numărul de telefon de pe pagină. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată”, au mai scris reprezentanții restaurantului.

Nu este prima dată când formația din Republica Moldova oprește un concert. În urmă cu trei luni, solistul trupei a oprit un concert dintr-un mall din Piatra Neamț, după ce mai multe persoane au leșinat din cauza înghesuielii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:6,17 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
15
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău