Caravana Europeană a ajuns și în orașul Ștefan Vodă

  • 05 Iunie 2022 17:14
Caravana Europeană a ajuns și în orașul Ștefan Vodă Foto: Facebook/Livada Moldovei

Parcul „Mihai Eminescu” din orașul Ștefan Vodă, din sudul Rep. Moldova, găzduiește, în după amiaza zilei de duminică, Caravana Europeană — un eveniment organizat și susținut financiar de Uniunea Europeană, informează Radio Chișinău.

Caravana Europeană face parte din cadrul evenimentelor dedicate Zilei Europei.

În cadrul Caravanei, la Ștefan Vodă se desfășoară un târg unde producătorii autohtoni vând nuci, migdale, cătină, uleiuri presate la rece, fructe uscate, vin și divinuri, sucuri naturale. De asemenea, sunt prezentate proiectele de succes și a oportunităților de finanțare din partea Uniunii Europene și a Băncii Europene de Investiții, precum și discuții deschise cu beneficiarii proiectului „Livada Moldovei”.

Totodată, sunt organizate activități pentru copii, iar Caravana Europeană va culmina cu un concert susținut de Vali Boghean Band.

Printre oaspeții prezenți la eveniment se numără Viorel Gherciu, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, precum și Alberto Carlei, șeful reprezentanței Băncii Europene de Investiții în Republica Moldova.

Zilele trecute, Caravana Europeană a poposit la Ungheni și Soroca, evenimente la care au participat peste 3.000 de persoane.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău