Caravana de Crăciun va ajunge la 3500 de copii

  • 12 Decembrie 2017 11:16
Caravana de Crăciun va ajunge la 3500 de copii

De astăzi, 12 decembrie, și până pe 22 decembrie, Caravana de Crăciun va porni zilnic din Piața Marii Adunări Naționale, cu excepția duminicilor, către localitățile din țară. În acest an, organizatorii au ales să viziteze în fiecare zi câte o instituție de tip internat, dar și sate în care nu există școli, transmite IPN.

Solicitată de IPN, Silvia Brăduțanu, manager la Fundația „Clipa Siderală”, organizație care desfășoară acțiunea de caritate, a spus că în acest an Caravana de Crăciun va ajunge la aproape 3500 de copii din 7 școli de tip internat, o școala profesională, un centru de reabilitare și 13 sate fără școală.

Silvia Brăduțanu a îndemnat oamenii de bună credință aducă în PMAN, de la ora 08.30 până la ora 09.00, când pornește autocarul către punctele de destinație, daruri și haine copiilor. „Caravana de Crăciun aduce copiilor căldură, bucurie și o poveste de sărbătoare cu concursuri distractive și cadouri”, a spus Silvia Brăduțanu.

Acțiunea de caritate se află la cea de-a XXI-a ediție și este organizată de „Clipa Siderală”, în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău și cu Inspectoratul Național de Patrulare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău