Candidatul PDM de la Nisporeni, unicul înregistrat deocamdată pentru alegerile parlamentare noi. Ce avere declară acesta ( TV8)

  • 04 Septembrie 2019 08:43
Candidatul PDM de la Nisporeni, unicul înregistrat deocamdată pentru alegerile parlamentare noi. Ce avere declară acesta ( TV8)

Ghenadie Verdeș, candidatul Partidului Democrat (PDM) pe circumscripția nr. 17 (Nisporeni) la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, este deocamdată primul concurent electoral, înregistrat în cursa pentru parlamentare. Acesta va figura primul în buletinul de vot, scrie TV8.

Ghenadie Verdeș, care este președintele raionului Nisporeni, declară un salariu de circa 315 mii de lei, pentru ultimii doi ani, primit de la Consiliul raionul Nisporeni, și un salariu de circa 188 de mii de lei, de la IP Agenția Servicii Publice.

În declarația de avere candidatul PDM indică trei terenuri – două agricole și unul extravilan, circa 15 mii de lei. Totodată, Verdeș declară un apartament în valoare de 190 de mii de lei și o mașină de model Renault Scenic, din anul 2002, fără a indica valoarea bunului.

Președintele raionului mai deține o firmă specializată în „activități recreative” și un creditla Victoriabank, în sumă de 250 de mii de lei, pe care trebuie să-l întoarcă până în 2023.
 
Sursa:TV8
Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău