Candidatul Partidului Șor, Reghina Apostolova, a anunțat ce va face dacă va fi ales primar al Capitalei

  • 12 Aprilie 2018 13:17
Candidatul Partidului Șor, Reghina Apostolova, a anunțat ce va face dacă va fi ales primar al Capitalei

Candidatul Partidului Șor la funcția de primar al Chișinăului, Reghina Apostolova, și-a prezentat astăzi programul electoral. Printre priorități aceasta a anunțat dezvoltarea infrastructurii și reparația drumurilor din Capitală, precum și curățenia în oraș.

Dacă va fi aleasă primar, Reghina Apostolova, a declarat că va implementa în Chișinău mai multe proiecte sociale, care există deja în Orhei, între care, adaosuri la pensii. „Suntem gata să introducem în programul nostru ca fiecare locuitor pensionar din municipiul Chișinău să primească un adaos de 1000 de lei la pensie.  Noi credem că, în Chișinău, pentru primul copil, fiecare familie ar trebui să primească câte șapte mii de lei, iar pentru fiecare al doilea copil – câte 10 mii de lei”, a declarat Reghina Apostolova.

Președintele Partidului Șor, primarul de Orhei, Ilan Șor, condamnat într-un dosar privind fraude bancare, a declarat că banii pentru proiectele sociale din Capitală, vor fi din mediul de afaceri,  fără a preciza însă cum vor fi adunați acești bani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău