Candidații la funcția de primar al Capitalei au prezentat totalurile campaniei electorale

  • 18 Mai 2018 14:53
Candidații la funcția de primar al Capitalei au prezentat totalurile campaniei electorale

Candidații la funcția de primar al Capitalei au făcut astăzi totalurile campaniei electorale. Totodată, ei au îndemnat cetățenii să participe cât mai activ la scrutinul din 20 mai.

Candidata independentă Silvia Radu a declarat într-o conferință de presă că s-a ținut mai departe de politicieni în campania electorală și a enumerat câteva dintre acțiunile pe care le-a făcut în oraș. Ea a spus că este necesar ca la Primărie să vină oameni profesioniști și integri.

Candidatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, s-a referit la proiectele pe care intenționează să le desfășoare în Capitală, dacă va ajunge primar. Valeriu Munteanu a îndemnat locuitorii Capitalei să participe duminică la vot.

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a declarat că toate acțiunile sale dacă va ajunge primar vor fi în slujba cetățeanului. Totodată, el a cerut Procuraturii anchetarea contracandidaților săi Ion Ceban și Silvia Radu, pentru că ar fi încălcat legea.

Tot astăzi, candidatul Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, a prezentat totalurile campaniei electorale și a spus că alegerile din 20 mai pot fi un moment de cotitură în istoria Chișinăului.

Amintim că la primăria Chișinăului candidează 11 pretendenți. Ceilalți 7 sunt: Alexandr Roșco (Casa Noastră – Moldova); Victor Strătilă (Partidul Verde Ecologist); Alexandra Can (Partidul Național Liberal); Maxim Brăila (Partidul Popular); Alexandru Mîțu (Partidul Ruso-Slavean) și Constantin Codreanu (Partidul Unității Naționale).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău