Candidata PAS la funcția de deputat, Nata Albot, a anunțat că se retrage din cursa electorală

  • 22 Mai 2021 08:58
Candidata PAS la funcția de deputat, Nata Albot, a anunțat că se retrage din cursa electorală

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de deputat, Nata Albot, a anunțat vineri, 21 mai, că se retrage din cursa electorală.

Ziarul de Gardă precizează că anunțul Natei Albot vine în contextul în care fostul șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP) Gheorghe Cavcaliuc, actualul președinte al Partidului Politic PACE, a furnizat informații în spațiul public precum că un candidat care ocupă locul nr. 8 pe lista unui partid politic care s-a înregistrat în cursa electorală pentru anticipate, în anul 2016, ar fi fost depistat „cu droguri în Aeroportul Internațional Chișinău”, fără a preciza despre cine este vorba, iar ulterior, pe un canal de Telegram anonim a fost publicat un document ce conține rezultatele unei „expertize privind masa vegetală uscată și mărunțită de culoare verde-cafenie ridicată de la Natalia Albot”.

Nata Albot, candidata PAS la anticipatele din 11 iulie, a declarat în cadrul emisiunii „Internetu’ Grăiește” că pachetul de țigări ridicat din Aeroportul Internațional Chișinău nu-i aparține și nu știa că îl el s-ar fi aflat substanțe narcotice.

„Eu nu am un partid al meu. Eu am fost invitată să mă alătur unei echipe, care de mulți ani construiește acest partid, au niște valori, încearcă să le transmită oamenilor și să-i convingă să aibă încredere în ei (…). Pe scurt, eu nu m-am cerut în politică, nu m-a interesat un fotoliu de deputat. Din această cauză nu pot să spun că este visul vieții mele și aș face totul ca să se împlinească. Mi-aș fi dorit să contribui, știu că am cu ce, știu că am curaj și am voce. Eu am decis să prioritizez. Ținând cont de cauza care ne unește pe noi, vrem ca acasă să fie bine. Ținând cont de cauza unei echipe care își dorește să facă tot posibilul ca acest bine să se întâmple. Ținând cont de toate acestea, eu am decis să nu fac mai mult rău echipei decât binele pe care planificam să-l fac, iar mai mult rău este deja evident că le-aș face în această campanie (…)”, a declarat Nata Albot.

Citiți integral materialul pe ZdG.MD

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
29,4
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:5,14 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău