Candidata Blocului ACUM în circumscripția nr. 50, câștigată anterior de Sandu, a depus la CEC lista de semnături ( ZDG)

  • 09 Septembrie 2019 15:21
Candidata Blocului ACUM în circumscripția nr. 50, câștigată anterior de Sandu, a depus la CEC lista de semnături ( ZDG)

Galia Sajin, candidata Blocului ACUM pentru circumscripția uninominală nr. 50, la Vest de R. Moldova, a depus lista de semnături la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Uninominală pentru a se înscrie în cursa pentru fotoliul de deputat în Parlamentul R. Moldova, scrie Ziarul de Gardă.

„Sunt parte a diasporei din anul 2006. Împărtășesc soarta a sute de mii de moldoveni care se află fizic peste hotare, dar sufletește sunt acasă. Știu cum e să fii mereu cu gândul la cei dragi, chiar dacă înțelegi că viața te duce în altă direcție. Știu care e prețul străinătății și confruntările pe care aceasta ni le impune”, menționează candidata Blocului ACUM.

Originară din Șerpeni, Anenii Noi, Galia Sajin face parte de 13 ani din diasporă, fiind stabilită în Italia.

În circumscripția nr. 50 și-au mai anunțat intenția de a candida următoarele persoane: Anatolie Ursu din partea Partidului Liberal Reformator, Alexandru Roșco din partea Partidului Stânga Europeană, Iure Bojoncă din partea Partidului Liberal, Dorin Dușciac din partea Partidului Unității Naționale, Vitalia Pavlicenco din partea Partidului Național Liberal, și candidații independenți Valentin Haraz, Vasile Calmațui, Ion Dron și Ilie Rotaru.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
19
Thu
18
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău