Campionatul Mondial de Fotbal: Rezultatele ultimelor meciuri și programul meciurilor de astăzi

  • 19 Iunie 2018 08:15
Campionatul Mondial de Fotbal: Rezultatele ultimelor meciuri și programul meciurilor de astăzi

Prima etapă a Campionatului Mondial de Fotbal continuă și astăzi, cu ultimele meciuri din prima etapă a grupei H.

Astfel, meciul Columbia-Japonia va avea loc la ora 15:00. Potrivit digisport. ro, selecționata Columbiei, cu starurile James Rodriguez și Radamel Falcao, este mare favorită în fața Japoniei. Columbia ocupă locul 16 în clasamentul FIFA, în timp ce ''Samuraii albaștri'' se află doar pe 61.

James Rodriguez a fost golgheterul Cupei Mondiale din 2014, ediție la care Columbia învingea Japonia cu 4-1 în faza grupelor (James a marcat un gol). În Brazilia, echipa columbiană a reușit cea mai bună performanță a sa la un turneu final, atingerea sferturilor de finală.

Japonia a pierdut ultimele meciuri amicale dinaintea Cupei Mondiale, sub conducerea fostului internațional Akira Nishino, care a preluat echipa în aprilie, după demiterea neașteptată a bosniacului Vahid Halilhodzic.

Nishino, care consideră că o victorie contra Columbiei ar fi un ''mic miracol'', are un lot experimentat, cu trei jucători care au peste 100 de selecții, Yuto Nagatomo, Shinji Okazaki și căpitanul Makoto Hasebe. 

Un alt meci, Polonia-Senegal, va avea loc la ora 18:00. „Așteptările sunt mari, toți fanii își doresc ca echipa să meargă bine. Suporterii ne-au susținut mereu,  ne-au fost mereu alături. Ne bucurăm să-i avem alături, dar este și o presiune în plus pentru noi”, a declarat cel mai bun jucător al naționalei, Robert Lewandowski pentru fifa.com. 

Rezultatele meciurilor de ieri sunt: Suedia - Coreea de Sud - 1:0, Belgia-Panama - 3:0 și Tunisia - Anglia - 1:2. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău