Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Rezultate de egalitate în meciurile jucate aseară, cu Olanda și Anglia printre protagoniste

  • 26 Noiembrie 2022 08:43
Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Rezultate de egalitate în meciurile jucate aseară, cu Olanda și Anglia printre protagoniste

Selecționatele Olandei și Ecuadorului au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), vineri seara, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, într-un meci din Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Batavii au început foarte bine meciul și au deschis scorul după doar șase minute, prin Gakpo, cu un șut de la 18 metri, fără speranțe pentru Galindez, după o pasă inteligentă venită de la Klaassen.

Ecuadorul a egalat imediat după pauză (49), prin același omniprezent Valencia, care a reluat în plasă mingea respinsă de Noppert la șutul lui Estupinan.

După ce au câștigat meciurile de debut în Qatar cu 2-0, cele două formații își vor decide soarta în ultima etapă, pe 29 noiembrie, când Olanda va întâlni Qatarul (Al Bayt Stadium - Al Khor, 17:00), iar Ecuadorul va înfrunta Senegalul (Khalifa International Stadium - Ar-Rayyan, 17:00).

Și selecționatele Angliei și Statelor Unite au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, într-un meci din Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Cele două formații și-au împărțit punctele după un joc modest, cu puține faze de poartă, în care cele jucătorii nu și-au asumat riscuri prea mari.

Americanii, care veneau după 1-1 cu Țara Galilor, au fost mai buni timp de o oră de joc și au avut mai multe faze de poartă, mai ales în prima repriză.

Echipele calificate în optimi din Grupa B se vor decide pe 29 noiembrie, când vor avea loc ultimele partide: Țara Galilor - Anglia (Ahmad Bin Ali Stadium - Ar-Rayyan, 21:00) și Iran - SUA (Al Thumama Stadium - Doha, 21:00).

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău