Campionatul Mondial de fotbal 2022. Naționala țării gazdă pierde al doilea meci din grupe și este ca și eliminată din competiție

  • 25 Noiembrie 2022 17:15
Campionatul Mondial de fotbal 2022. Naționala țării gazdă pierde al doilea meci din grupe și este ca și eliminată din competiție

Naționalele din Qatar și Senegal s-au întâlnit într--o partidă din grupa A a Campionatului Mondial de fotbal.

După eșecul cu 0-2 din partida de debut a competiției, Qatar, țara gazdă a Campionatului Mondial, a părăsit terenul învinsă și în al doilea meci disputat la întrecerea mondială.

În minutul 41, atacantul senegalez Dia a profitat de o mare eroare a lui Khoukhi, care a luftat pe linia de șase metri.

Africanii și-au dublat avantajul imediat după pauză, în minutul 49, atunci când Famara Diedhiou a marcat cu capul, din interiorul careului, după un corner executat de pe partea dreaptă.

Gazdele au redus din diferență în minutul 78. Mohammed Muntari, abia intrat pe teren, a marcat cu o puternică lovitură de cap, expediată din interiorul careului, după o centrare de pe dreapta, perfect realizată de către Ismaeel Mohammad.

Senegalezii au refăcut diferența de două goluri în minutul 84, atunci când reușita lui Bamba Dieng a consfințit rezultatul final de 3-1 pentru africani.

Naționala din Qatar nu a reușit să acumuleze niciun punct din două partide, fiind practic eliminată din competiția în care mai are de jucat împotriva Olandei.

Selecționata din Camerun, care debutase cu un eșec, 0-2 cu Olanda, are trei puncte în clasamentul grupei și păstreaza șanse de calificare în optimile de finală, având de disputat ultima partidă din grupă împotriva naționalei din Ecuador.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău