Campania de prevenire a incendiilor desfășurată de IGSU ajunge astăzi în mai multe sate din raioanele Cimișlia, Leova, Hîncești și Cantemir

  • 11 Ianuarie 2020 11:20
Campania de prevenire a incendiilor desfășurată de IGSU ajunge astăzi în mai multe sate din raioanele Cimișlia, Leova, Hîncești și Cantemir

Campania de prevenire a incendiilor desfășurată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în comun cu Inspectoratul General de Poliție ajunge sâmbătă, 11 ianuarie, în mai multe sate din raioanele Cimișlia, Leova, Hîncești și Cantemir.

În cadrul campaniei, salvatorii, pompierii și polițiștii vor instrui oamenii cu privire la unele măsuri antiincendiare, dar și prevenirea riscului de intoxicație cu monoxid de carbon emanat de la sobe și instalații de încălzire defecte.

Potrivit IGSU în acțiune vor fi antrenați peste 140 de salvatori și polițiști, care vor forma 50 de grupuri mixte. Angajații IGSU și IGP vor merge împreună cu reprezentanții APL la gospodăriile oamenilor pentru a le vorbi despre bazele securității vieții. În special vor fi vizitați oameni cu mulți copii, persoane în etate, dar și oameni cu dizabilități.

Scopul Campaniei comune este de a preîntâmpina riscurile, dar și de a sensibiliza societatea, arată un comunicat al IGSU.

Pe parcursul săptămânii trecute pompierii și polițiștii au reușit să instruiască în domeniul securității antiincendiare, oameni din  peste 15 mii de gospodării din 446 de localități din țară.    

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău