Campania ”Banca de haine”: Diaconia a colectat peste 3 tone de haine

  • 01 August 2016 14:02
Campania ”Banca de haine”: Diaconia a colectat peste 3 tone de haine

Aproape 3 tone și jumătate de haine, încălțăminte, lenjerie de pat și alte bunuri au fost colectate de Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei, în cadrul proiectului „Banca de haine”.

Bunurile au fost donate de oameni prin intermediul a 5 boxe de depozitare amplasate în 5 sectoare ale capitalei. O parte dintre acestea au fost deja distribuite persoanelor nevoiașe din mai multe localități ale Republicii Moldova, precum și familiilor și persoanelor asistate prin intermediul Centrului de Consultanță „În brațele mamei” și organizațiilor sociale Fundația Regina Pacis și Centrul de găzduire a persoanelor fără de adăpost stabil.

Campania a fost lansată acum două săptămâni și va continua. Directorul Misiunii Sociale „Diaconia”, Igor Belei, a declarat că nu s-a așteptat o asemenea mobilizare a oamenilor. El i-a îndemnat pe cei care doresc să doneze bunuri să nu le lase lângă boxă, dacă aceasta este deja plină, dar să revină după ce aceasta va fi eliberată. 

Bunurile donate trebuie să fie îngrijite, spălate și aranjate. Toate donațiile, inclusiv jucăriile, este indicat să fie plasate în pungi.

Dacă boxa este plină sau sunt observate nereguli, cetățenii pot telefona numerele de telefon 022 46 32 28 / 0698 88 133.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău