Camera de Comerț și Industrie a R.Moldova va promova activitatea întreprinzătorilor din municipiul Chișinău

  • 13 Februarie 2020 17:12
Camera de Comerț și Industrie a R.Moldova va promova activitatea întreprinzătorilor din municipiul Chișinău

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova va promova activitatea întreprinzătorilor din municipiul Chișinău, transmite MOLDPRES.

Primăria Chișinău și Camera de Comerț și Industrie au semnat joi un acord de colaborare pentru promovarea și dezvoltarea întreprinzătorilor din municipiu. Potrivit acestui acord, vor fi îmbunătățite condițiile economice și juridice pentru funcționarea mediului de afaceri pentru a stimula dezvoltarea economică a municipiului și va fi creat un sistem eficient de parteneriat public-privat pentru a crește gradul de atracție investițională a capitalei țării.

Primarul Chișinăului spune că această inițiativă vine în sprijinul întreprinzătorilor moldoveni și are ca scop crearea a noi locuri de muncă. 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, a menționat că agenda CCI va fi ajustată la cerințele businessului local. ”Avem posibilitatea de a organiza instruiri pentru funcționarii autorității locale pentru ca aceștia să poată crea un climat investițional favorabil”, a remarcat Harea.

Potrivit datelor statistice, peste 500 de agenți economici din municipiul Chișinău sunt membri ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
11,07
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău