Camera de Comerț lansează prima platformă de expoziții virtuale

  • 29 Iulie 2020 13:40
Camera de Comerț lansează prima platformă de expoziții virtuale

Camera de Comerț vine cu inițiativa lansării platformei „Expoziții virtuale” pentru a susține companiile mici și mijlocii. „Este o platformă unică în Republica Moldova, care ne va permite să organizăm activitățile pe care ni le-am propus în acest an, cum ar fi: expoziția Moldova Prezintă la Iași, Brașov, Baia Mare sau la Praga, la București, la Moscova”, a declarat președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, transmite IPN.

Platforma va avea compartimente ca: sala de expoziție, unde vor fi expuse logourile și brandurile companiilor care sunt parte a acestei expoziții; standul virtual, unde va fi compania cu produsul său; sala de conferințe.

Printre partenerii acestei acțiuni se numără Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin proiectul Oportunități pentru Tehnologii și Inovații în Republica Moldova, realizată în cooperare cu HELVETAS Swiss International.

Companiile care doresc să participe urmează să se adreseze la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, unde va fi prezentată informația ca ulterior să fie digitalizată.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău