Cadouri pentru copiii din grădinițele din Capitală

  • 19 Decembrie 2019 11:08
Cadouri pentru copiii din grădinițele din Capitală

Peste 30 de mii de copii de la grădinițele din Capitală vor primi cadouri la matineele organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În acest sens, municipalitatea a decis să aloce aproape 720 de mii de lei, transmite IPN.

Mijloacele financiare au fost identificate din economiile înregistrate la capitolul „alimentația copiilor”, în bugetul pentru anul 2019. Primăria capitalei precizează că economiile pentru alimentație s-au format ca rezultat al absenței copiilor la grădinițe și că nu au afectat calitatea meniurilor.

Cadourile pentru matineele copiilor vor fi achiziționate de la diverși agenți economici. Dulciurile vor fi distribuite instituțiilor preșcolare până pe data de 20 decembrie.

Pentru sectorul Botanica sunt prevăzute cadouri pentru peste opt mii de copii, Râșcani – peste șapte mii de copii, Ciocana – peste șase mii de copii, Buiucani – peste cinci mii de copii și sectorul Centru – peste patru mii de copii. Toate cadourile sunt însoțite de certificate de conformitate.

Primarul capitalei, Ion Ceban, îndeamnă primarii din suburbii să identifice soluții similare, pentru a oferi cadouri copiilor de la grădinițe, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău