Butonul de „dislike” ajunge pe Facebook, dar nu unde te-ai aștepta

  • 05 Martie 2017 16:02
Butonul de „dislike” ajunge pe Facebook, dar nu unde te-ai aștepta

Butonul de „dislike” pe Facebook este una dintre funcțiile pe care utilizatorii și le doresc cel mai mult de la rețeaua socială. Vestea bună este că vom vedea o astfel de funcție curând, vestea proastă este că nu va fi exact ce ne doream. 

Când Facebook a anunțat că butonul de „like” nu va mai fi singurl buton de pe Facebook, toată lumea spera că butonul de „dislike” va deveni realitate. Dar Zuckerberg nu a fost pregătit să ne facă această bucurie și s-a rezumat la a prezenta reacțiile tristețe, furie, iubire, uimire și „ha ha”.

Se pare, însă, că butonul de „dislike” pe Facebook va fi implementat, dar într-o formă în care nu ne-am gândit că l-am putea vedea. Mai exact, acesta va ajunge în secțiunea de mesaje și va putea fi strecurat în conversații. 

Vestea vine de la TechCrunch, publicația anunțând că această funcție a ajuns deja la câțiva utilizatori norocoși. Butonul de „dislike” nu este, totuși, singurul buton care va apărea în secțiunea de mesaje, scrie playtech.ro.

Toate reacțiile disponibile în newsfeed vor exista și în conversații, alături de butonul de „dislike”, iar utilizatorii le vor putea folosi la fiecare replică în parte. De exemplu, în loc să răzpunzi cu „da” la o întrebare simplă, vei putea răspunde cu un „like”.

Întrebați de noile reacții, reprezentanții Facebook au zis că reacțiile din mesaje au ajuns la o mână de utilizatori și, dacă aceștia le vor aprecia și folosi, ele vor ajunge și la restul lumii. Legat de butonul de „dislike”, purtătorii de cuvânt ai companiei au zis despre el că e mai degrabă un buton de „nu”. 

Rămâne de văzut dacă un astfel de buton va ajunge, în cele din urmă, și în newsfeed dar, până atunci, rămâne să sperăm că vom vedea butonul de „dislike” măcar în conversații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:3,6 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
12
Arhivă Radio Chișinău