București | O aeronavă Turkish Airlines a ieșit de pe pistă la aterizarea pe Henri Coandă

  • 23 Iunie 2017 08:38
București | O aeronavă Turkish Airlines a ieșit de pe pistă la aterizarea pe Henri Coandă

O aeronavă Airbus A320, aparținând companiei Turkish Airlines, care a aterizat joi seara, la ora 20:57, pe Aeroportul Henri Coandă, a depășit pragul fizic, însă toți cei 176 de pasageri aflați la bordul aeronavei au fost debarcați în siguranță, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi seară, News.ro, la ora 20.57, la Aeroportul Henri Coandă, o aeronavă Airbus A320, aparținând companiei Turkish Airlines, după aterizarea pe pista nr. 2 (26R-08L) a depășit pragul fizic 08L oprindu-se în siguranță, pe suprafața betonată a pistei.

"La bordul avionului se aflau 176 de pasageri și membrii echipajului. Pasagerii au fost debarcați în deplină siguranță. Nicio persoană nu a avut de suferit și nu s-au înregistrat pagube materiale semnificative", se arată în comunicat.

Aeronava urmează să fie tractată în curând la una din platformele aeroportului.

În urma acestui incident aviatic, o echipă a Centrului de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile a demarat invesigațiile, conform reglementărilor în vigoare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău