Boxerul Vlad Gavriliuc s-a calificat în semifinala turneului internațional de la Lviv

  • 10 Octombrie 2019 16:25
Boxerul Vlad Gavriliuc s-a calificat în semifinala turneului internațional de la Lviv

Boxerul moldovean Vlad Gavriliuc (75 kg) a promovat miercuri, 9 octombrie, în semifinala turneului internațional ”Lviv Boxing Cup”, care se desfășoară la Lviv (Ucraina), relatează MOLDPRES.

El s-a calificat în această fază a competiției după ce l-a întrecut cu scorul 4-1 pe Bengoro Bamba (Franța). ”A boxat convingător și nu au fost dubii din partea arbitrilor cine a câștigat partida. Chiar dacă au cedat, sunt mulțumit de prestațiile lui Dumitru Coșciug (81 kg) și Andrei Zaplitnîi (91 kg). Întrebări am doar la Mihail Cvasiuc (63 kg) care a cedat. Dar, așa este boxul. Până să câștigi mari turnee, mai trebuie și să pierzi”, a declarat astăzi pentru agenție Antrenorul Emerit Petru Caduc.

La turneu participă, cu excepția lui Mihail Cvasiuc, rezervele Școlii de box din Grimăncăuți (Briceni).

Competiția a reunit pugiliști din Ucraina, Franța, Cuba, Armenia, Ungaria, Indonezia și Republica Moldova.

Lotul de bază al Școlii din Grimăncăuți și al echipei naționale Dumitru Galagoț (63 kg), Vasile Belous (63 kg), Victor Carapcevschi (75 kg), Andrei Zatușevschi (91 kg), Alexei Zavatin (plus 91 kg) se antrenează conform unui program special, în vederea participării la turneele de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2020).

La Școala din Grimăncăuți au fost educați medaliații olimpici Vitalie Grușac (Sydney, 2000) și Veaceslav Gojan (Beijing, 2008).

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău