BNM anunță o optimizare a resurselor sale umane și reformarea sistemului de salarizare a angajaților

  • 25 Septembrie 2017 19:28
BNM anunță o optimizare a resurselor sale umane și reformarea sistemului de salarizare a angajaților

Banca Națională a Moldovei (BNM) a inițiat un proces de reformare a sistemului de gestiune a resurselor umane. Această schimbare va fi realizată în cadrul unui vast proiect pus în aplicare cu ajutorul experților de la „KORN FERRY-Hay Group”, lider internațional pe piața de servicii de consultanță în domeniu.

„KORN FERRY-Hay Group” a câștigat concursul organizat de BNM și va realiza proiectul în următoarele șase luni. Printre sarcinile proiectului se numără optimizarea structurii organizatorice a BNM, evaluarea posturilor, reformarea sistemului de salarizare și îmbunătățirea gestiunii resurselor umane,  evaluarea competențelor manageriale ale angajaților cu elaborarea planurilor de dezvoltare și instruirea acestora etc., se arată într-un comunicat al instituției.

Scopul final al proiectului este consolidarea capacității instituționale a Băncii Naționale și sporirea eficienții în activitatea acesteia. Compania „KORN FERRY-Hay Group” a realizat proiecte similare în peste 20 de bănci centrale din lume, precum Marea Britanie, Olanda, Canada, Finlanda, Japonia, România, Lituania și altele, precum și organizații financiare internaționale: FMI, Banca Mondială, Banca Centrală Europeană etc..

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,52
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău