Blocul comuniștilor și socialiștilor mai pierde un deputat

  • 25 Martie 2023 09:30
Blocul comuniștilor și socialiștilor mai pierde un deputat

Deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Parlament, Irina Lozovan, a decis să părăsească grupul parlamentar al BCS și să se alăture Mișcării Pentru Popor din care face parte și Partidul Șor, scrie Radio Chișinău.

Ea afirmă că PSRM este incapabil să dea o ripostă guvernării și spune că partidul nu va supraviețui fără un lider.

„Cu regret, colegii au refuzat să-și unească eforturile și să iasă în stradă pentru a lupta ”pentru popor”, potrivit unei postări a Irinei Lozovan pe Facebook.

Aceasta este a doua pierdere în tabăra BCS în mai puțin de 10 zile, după un anunț similar făcut de deputatul socialist Alexandr Nesterovschi la mijlocul lunii martie.

Amintim că în decembrie anul trecut, deputatul Gaik Vartanean a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor și se alătură echipei Mișcării Alternativa Națională, a primarului de Chișinău și el fost socialist, Ion Ceban.

Blocul comuniștilor și socialiștilor mai pierde un deputat


La ședința în plen a Parlamentului din 16 martie a.c., deputații BCS au propus o inițiativă legislativă prin care să se interzică trecerea deputaților dintr-un partid în altul. Traseismul politic a fost condamnat și de deputații PAS care au anunțat că vor susține inițiativa opoziției.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău