Blocul ACUM a refuzat să discute cu deputații Partidului Șor care au venit la negocierile privind „pachetul de deoligarhizare” a statului

  • 02 Aprilie 2019 10:04
Blocul ACUM a refuzat să discute cu deputații Partidului Șor care au venit la negocierile privind „pachetul de deoligarhizare” a statului

Deputații Blocului ACUM au refuzat să discute cu cei trei deputați din fracțiunea partidului Șor, care au răspuns invitației formațiunii de a participa la negocieri privind susținerea „pachetului de deoligarhizare” a statului.

Liderii Blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, au declarat că regretă cu nu au venit și alți deputați la discuții, iar majoritatea cetățenilor au mers la vot pentru a scoate statul din captivitate. 

„Suntem deschiși în continuare pentru a discuta despre proiectele de legi pe care le-am propus, declarația pe care am propus-o, pachetul de legi care ar trebui să ducă personaje cum sunt cele care au intrat în sală (n.r. - deputații Partidului Șor) după gratii”, a declarat Maia Sandu. 

La discuții au venit deputații din fracțiunea Partidului Șor, Marina Tauber, Reghina Apostolova și Denis Ulanov. Astfel, Marina Tauber a declarat, după ce deputații Blocului ACUM au părăsit sala fără a discuta cu deputații Partidului Șor, că a venit „să participe la un dialog constructiv”. „Se vede că blocul ACUM nu a fost pregătit să mai vină cineva la întâlnire. Aceste acțiuni sunt populiste, blocul este încă în campanie electorală”, a mai spus Tauber, care a adăugat că ar fi dorit să discute cu Blocul ACUM și despre inițiativele legislative ale formațiunii pe care o reprezintă. 

Menționăm că Blocul ACUM a anunțat că nu va participa la consultările lansate de președintele Igor Dodon cu partidele parlamentare. 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău