Biatloniștii moldoveni au obținut rezultate destul de bune în proba de sprint la etapa de Cupă Mondială de la Nove Mesto

  • 12 Martie 2021 15:24
Biatloniștii moldoveni au obținut rezultate destul de bune în proba de sprint la etapa de Cupă Mondială de la Nove Mesto

Biatloniștii Mihail Usov și Pavel Magazeev, născuți în Rusia, dar care reprezintă Rep. Moldova pe arena internațională, au înregistrat evoluții destul de bune la etapa de Cupă Mondială care a început joi, 11 martie, la Nove Mesto, în Rep. Cehă.

Mihail Usov a fost fără greșeală la tir și s-a clasat pe poziția a 24-a în cursa de sprint, aceasta fiind cea mai bună performanță personală într-o probă individuală. Pavel Magazeev a ratat o țintă din cele 10 în poligon și la final s-a clasat pe locul 41. Ambii s-au calificat în cursa de urmărire care se va desfășura sâmbătă cu participarea celor mai buni 60 de sportivi.

Vineri, vor lua startul în cursa de sprint și reprezentantele noastre Alina Stremous și Alla Ghilenko. Acestea și-au îmbunătățit performanțele individuale, în cursul etapei precedente de acum o săptămână care a avut loc tot la Nove Mesto în Cehia.

Sâmbătă sunt programate cursele de urmărire, iar duminică – cele de ștafetă mixtă și de single mixt.

Potrivit site-ului Federației moldovenești de ski și biatlon, Alla Ghilenko și Mihail Usov au obținut cetățenia Rep. Moldova în anii 2016-2017, iar Alina Stremous și Pavel Magazeev au fost naturalizați în februarie anul trecut.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău