Biatlonista din Rep. Moldova Alina Stremous a obținut cea mai bună performanță personală la etapa de cupă mondială de la Oberhof, Germania

  • 10 Ianuarie 2022 08:30
Biatlonista din Rep. Moldova Alina Stremous a obținut cea mai bună performanță personală la etapa de cupă mondială de la Oberhof, Germania

Biatlonista din Rep. Moldova Alina Stremous a obținut cea mai bună performanță personală în actualul sezon la etapa de cupă mondială de la Oberhof, Germania, care s-a încheiat duminică, 9 ianuarie.

Sportiva originară din Rusia, care reprezintă Rep. Moldova pe arena internațională din anul 2020, s-a clasat duminică pe locul 16 în cursa de pursuit. Ea a reușit un salt de mai mult de 20 de poziții, de pe locul 37 pe care l-a ocupat la sprint, până pe 16 în cursa de urmărire.

De asemenea, la Oberhof, în concursul pe echipe, la ștafeta de simplu-mixt, Alina Stremous și Maksim Makarov au ocupat locul 17, iar la ștafeta mixtă, echipa Rep. Moldova în componența Maksim Makarov, Mihail Usov, Alina Stremous și Alla Ghilenko, s-a clasat pe locul 19.

Rep. Moldova ar urma să fie reprezentată de patru biatloniști la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, care vor începe pe 4 februarie. Lista finală a biatloniștilor va fi stabilită duminica viitoare după următoarea etapă care se va disputa la fel în Germania, la Ruhpolding.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău