Berlusconi a părăsit spitalul din Monaco, unde era tratat pentru aritmie

  • 15 Ianuarie 2021 14:42
Berlusconi a părăsit spitalul din Monaco, unde era tratat pentru aritmie

Magnatul și fostul șef al guvernului italian Silvio Berlusconi, 84 de ani, a părăsit vineri dimineață Centrul cardio-toracic din Monaco, unde era îngrijit pentru probleme de aritmie cardiacă, a anunțat un purtător de cuvânt al partidului său pentru AFP.

O ambulanță Mercedes neagră cu geamuri fumurii și înmatriculată în Italia a părăsit la ora 11:45 Centrul cardio-toracic din Monaco.

Un purtător de cuvânt al partidului Forza Italia (FI) afirmase joi că Berlusconi, spitalizat luni, este supus acolo unor "examinări" și se va întoarce acasă "în câteva zile".

"Vreau să asigur pe toată lumea: am o sănătate bună", afirmase în aceeași seară miliardarul pe pagina sa de Facebook, evocând examinări "impuse din precauția medicilor săi".

Fiu al unui angajat al unei bănci milaneze, născut la 29 septembrie 1936, Silvio Berlusconi a fondat un imperiu industrial și financiar printre cele mai puternice din Europa înainte de a intra în politică.

În fruntea holdingului Fininvest și a grupului de televiziune Mediaset, dar și a clubului de fotbal AC Milan, el a devenit la începutul anilor 2000 cel mai bogat om din Italia și așa a și rămas timp de zece ani.

Prietena actuală a lui Berlusconi - cunoscut pentru pasiunea sa pentru femei tinere - are cu 53 de ani mai puțin decât el, notează AFP.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora exactă, Știri
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău