BERD lansează ghiduri online „hands on” în afaceri

  • 11 Septembrie 13:54
BERD lansează ghiduri online „hands on” în afaceri

BERD lansează în limba română pentru Moldova, iar pentru Georgia și Ucraina în limba respectivelor țări, ghiduri online „hands on” în afaceri, inclusiv în materie juridică și financiară, adresate microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii în condițile provocărilor post-pandemice, relatează IPN cu referință la un comunicat al instituției.

Acestea se conțin pe un site nou creat și constituie îndrumări de specialitate pentru proprietari și manageri cum să se ocupe de furnizori, clienți și angajați, să orienteze provocările operaționale și financiare spre un proces de restructurare. Platforma oferă, de asemenea, întreprinderilor îndrumări juridice în domeniul dreptului corporativ, al ocupării forței de muncă și al insolvenței, domenii în care întreprinderile mici au o cerere puternică de cunoștințe și informații.

Lansat ca parte a sprijinului sporit acordat IMM-urilor în contextul crizei coronavirusului, site-ul web este structurat pe șase module sau puncte de intrare: dezvoltarea strategiei de afaceri; gestionarea de succes a afacerii, manajementul personalului; dezvoltarea afacerii online; menținerea sănătății finanțelor afacerii; restructurarea finanțelor afacerii.

Șabloanele și studiile de caz utilizate ajută utilizatorii să aplice cunoștințele în practica zilnică. Informațiile sunt disponibile gratuit în limbile română, engleză și rusă și sunt concepute pentru a fi utilizate de fiecare economie în care funcționează BERD. Nu este necesară înregistrarea pentru a utiliza site-ul.

Paginile de țară ale proiectului sunt finanțate de guvernul britanic prin intermediul Fondului pentru bună guvernare, precizează sursa.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
5,24
Nori împrăștiați
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Fri
11
Sat
11
Sun
10
Mon
11
Tue
13

Curs oficial BNM 29 Octombrie 2021

MDL RATĂ TREND
EUR 20.3287 -0.0088
USD 17.5164 -0.0243
RON 4.1075 -0.0024
UAH 0.6651 0.0001
RUB 0.2487 -0.0009
Arhivă Radio Chișinău