Benjamin Netanyahu confirmă întrevederea sa cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov

  • 23 Iulie 2018 13:21
Benjamin Netanyahu confirmă întrevederea sa cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, a confirmat că luni, 23 iulie, are programată o întrevedere cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, relatează Agenția de presă RIA NOVOSTI.

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, a confirmat că luni, 23 iulie, are programată o întrevedere cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, relatează Agenția de presă RIA NOVOSTI. După cum mai precizează presa din Rusia, premierul israelian se va întâlni luni și cu șeful Statului Major General al Armatei Rusiei, Valeri Gerasimov.

„Mă voi întâlni astăzi cu o delegație rusă, condusă de ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, și de șeful Statului Major General al Rusiei, Valeri Gherasimov”, a precizat premierul Israelului.

Potrivit afirmațiilor sale, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, și șeful Statului Major General al Rusiei, Valeri Gerasimov, vor sosi luni pentru o vizită în Israel, la solicitarea președintelui rus, Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a avut duminică, 22 iulie, o convorbirie telefonică cu Benjamin Netanyahu, premierul Israelului.

Sursa: rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:79 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău