BEBELUȘUL REGAL | Primele imagini oficiale cu prințul Louis, fotografiat alături de prințesa Charlotte (FOTO)

  • 06 Mai 2018 10:00
BEBELUȘUL REGAL | Primele imagini oficiale cu prințul Louis, fotografiat alături de prințesa Charlotte (FOTO)

Ducele și ducesa de Cambridge au împărtășit publicului primele imagini oficiale ale prințului Louis. Acesta a fost fotografiat alături de prințesa Charlotte.

În spatele aparatului de fotografiat a stat chiar ducesa Catherine, iar imaginile au fost făcute în data de 2 mai, când prințesa Charlotte a împlinit trei ani.

"Ducele și ducesa de Cambridge sunt foarte încântați să împărtășească publicului două fotografii ale prințesei Charlotte și prințului Louis ce au fost făcute de către ducesă la palatul Kensington. Această imagine a fost făcută pe 2 mai, de ziua prințesei, la împlinirea vârstei de trei ani. Ducele și ducesa vor să mulțumească publicului pentru mesajele pline de căldură, primite în urma nașterii prințului Louis și cu ocazia aniversării prințesei Charlotte", se arată în mesajul care însoțește una dintre fotografii. 

 

 

Cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge va fi cunoscut ca alteța sa regală prințul Louis de Cambridge, a anunțat după nașterea acestuia biroul de presă al Palatului Kensington, reședința oficială a familiei. Louis este și unul dintre numele prințului William, precum și unul dintre cele ale fratelui bebelușului, prințul George.

Arthur este un alt nume al tatălui copilului și a fost și unul dintre cele ale regelui George al VI-lea, tatăl reginei Elizabeth a II-a.

Ducesa Catherine de Cambridge, soția prințului William al Marii Britanii, a născut, pe 23 aprilie, cel de-al treilea copil al său, la Spitalul St Mary din Londra, unde a fost internată în dimineața aceleiași zile. Băiețelul s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT) și a avut la naștere - la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soțul său, prințul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,06 m/s
Thu
19
Fri
20
Sat
18
Sun
17
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău