Baterist al trupei AC/DC, condamnat la 8 luni de arest la domiciliu

  • 09 Iulie 2015 09:07
Baterist al trupei AC/DC, condamnat la 8 luni de arest la domiciliu

Un tribunal neozeelandez l-a condamnat joi pe Phil Rudd, fostul baterist al trupei de rock australiene AC/DC, la 8 luni de arest la domiciliu.

Acesta a fost găsit vinovat la trei capete de acuzare, între care proferarea de amenințări cu moartea, au informat mass-media locale, citate de EFE.

La 27 septembrie 2014, Rudd l-a amenințat cu moartea pe unul dintre asistenții săi, la telefon. După denunțul acestuia, poliția s-a prezentat la domiciliul bateristului din Matua, în insula de nord a Noii Zeelande, unde a descoperit 0,71 grame de metanfetamina și 130 grame de cannabis.

În aprilie fostul baterist în vârstă de 61 de ani a recunoscut posesia de droguri și faptul că l-a amenințat cu moartea pe un angajat al său, înainte de a plăti o sumă substanțială pentru a fi eliberat pe cauțiune, relatează ziarul New Zealand Herald.

Judecătorul Thomas Ingram de la Tribunalul districtului din Tauranga a respins cererea de achitare a lui Rudd, care a primit sentința cu o față lipsită de expresie pe care se citea oboseala, potrivit sursei.

Bateristul, singurul membru al trupei născut în Australia, s-a mutat în Noua Zeelandă în 1983 după ce a abandonat trupa la care a revenit după zece ani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău