Bașcana promite două mii de lei pe carduri rusești pensionarilor și bugetarilor din UTA Găgăuzia. Daniel Vodă: Promisiuni false

  • 10 Aprilie 18:37
Bașcana promite două mii de lei pe carduri rusești pensionarilor și bugetarilor din UTA Găgăuzia. Daniel Vodă: Promisiuni false

Bașcana Găgăuziei, Evghenia Guțul, le promite pensionarilor și bugetarilor din regiune, că începând cu data de 1 mai vor primi câte 2 mii de lei pe cardurile deschise de o bancă din Federația Rusă. Comentând informația, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a declarat că este vorba despre tot felul de promisiuni deșarte și false, transmite IPN.

Evghenia Guțul spune că pensionarii și bugetarii urmează să depună o cerere pentru a le fi deschis contul bancar de la distanță. Contul poate fi gestionat pe teritoriul Rusiei sau prin aplicația mobilă a băncii. Banii pot fi utilizați, de asemenea, în Rusia sau prin transferul pe un card moldovenesc. De asemenea, banii pot fi retrași de pe card în țări unde funcționează acest sistem de plăți al Rusiei.

În context, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a declarat că sunt înșelăciuni tirajate, dar și intenții de a crea oportunități mediatice. Potrivit lui, există politicieni iresponsabili care livrează astfel de promisiuni deșarte și care nu au respect față de oameni, pentru că nu au capacitatea să onoreze aceste promisiuni.

„Gruparea criminală Șor nu a livrat decât promisiuni deșarte și titluri de știri. Oamenii știu asta. Au făcut doar zâzanie și separare pe baza acestor criterii regionale. Este o lipsă de respect față de cetățeni, față de democrați și față de statul de drept”, a mai spus Daniel Vodă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
16
Sun
17
Arhivă Radio Chișinău