Bărbatul care a luat ostateci trei copii la Mereni, condamnat la 13 ani de închisoare

  • 23 Ianuarie 2021 14:49
Bărbatul care a luat ostateci trei copii la Mereni, condamnat la 13 ani de închisoare

Bărbatul care a luat ostatici trei copii la Mereni, Anenii Noi, a fost condamnat la 13 ani de închisoare în penitenciar de tip semi-închis și a fost obligat să achite familiei victimelor 50 de mii de lei pentru prejudiciul moral cauzat. Informația a fost confirmată pentru IPN de avocata acestuia, Victoria Burduja.

Potrivit avocatei, împreună cu clientul său, urmează să decidă dacă va contesta sau nu decizia instanței. Pentru acest lucru are la dispoziție 15 zile. Avocata precizează că bărbatul și-a recunoscut vina.

Cazul a avut loc la începutul lunii noiembrie 2020. În timpul nopții, bărbatul și-a sunat insistent soția, care s-a refugiat cu copiii la o rudă, și a amenințat-o că o va omorî dacă va face declarații împotriva sa într-o cauză penală în care era vizat. Speriată, tânăra, în vârstă de 20 de ani, a plecat de acasă, lăsând cei trei copii în grija rudei. Bărbatul a dat buzna în casa femeii, i-a aplicat câteva lovituri de cuțit și i-a luat ostatici pe cei trei minori, cel mai mic, de un an, fiind copilul lui biologic. În timpul intervenției de forță, un polițist a fost rănit și a avut nevoie îngrijiri medicale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău