Autosalubritate procură 44 de camioane pentru transportarea deșeurilor municipale

  • 04 Mai 2022 12:08
Autosalubritate procură 44 de camioane pentru transportarea deșeurilor municipale

Regia „Autosalubritate” a lansat licitația publică pentru achiziționarea a 44 de camioane pentru colectarea și transferul deșeurilor municipale. Concursul are loc în contextul implementării Proiectului „Deșeuri solide Chișinău”. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 21 iunie 2022, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău precizează că licitația este desfășurată prin intermediul platformei electronice de achiziții a Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare „ECEPP”.

Proiectul „Deșeuri Solide Chișinău” este finanțat de administrația publică locală Chișinău, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Banca Europeană de Investiții și Fondul Parteneriatului Europei de Est pentru Eficiență Energetică și Mediu (E5P). Proiectul are menirea să aducă cele mai bune practici pentru prestarea unui serviciu de gestionare a deșeurilor de calitate în folosul clienților.

Proiectul se desfășoară în perioada 2020-2023, iar bugetul total constituie circa 23 de milioane de euro – nouă milioane de euro împrumut oferit de BERD, nouă milioane de euro grant oferit de BEI, prin intermediul Ministerului Finanțelor, cinci milioane de euro grant oferit de E5P, 850 de mii de euro oferiți de donatorii BERD – țările membre a Uniunii Europene.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău