Autoritățile din New York investighează un posibil act terorist, după accidentul mortal de Revelion. Două mașini încărcate cu canistre de gaz s-au ciocnit și au intrat în mulțime

  • 02 Ianuarie 17:39
Autoritățile din New York investighează un posibil act terorist, după accidentul mortal de Revelion. Două mașini încărcate cu canistre de gaz s-au ciocnit și au intrat în mulțime

Autoritățile din New York investighează un posibil act terorist, după accidentul mortal de mașină de Revelion, transmite CNN. Suspectul ar fi lăsat un bilet de adio și un jurnal în hotel. Două mașini încărcate cu canistre de gaz s-au ciocnit și au intrat în mulțimea de la evenimentul din Rochester, la Kodak Center.

Suspectul a fost identificat ca fiind Michael Avery din Syracuse, transmite CNN, iar familia acestuia a fost audiată de anchetatori, scrie G4Media.

Un SUV Ford s-a izbit de un Mitsubishi Outlander care ieșea dintr-o parcare din apropiere, a declarat luni, într-o conferință de presă, șeful poliției din Rochester, David Smith. Cele două persoane aflate în Mitsubishi au fost ucise, în timp ce șoferul acesteia a fost transportat de urgență la spital.

Grupul operativ comun de terorism al FBI investighează speța, în care pe lângă cele două persoane care au murit și alte cinci au fost rănite.

David Smith, șeful poliției din cadrul Departamentului de Poliție din Rochester, a declarat: „Forța coliziunii a făcut ca cele două vehicule să treacă printr-un grup de pietoni care se aflau pe trecerea de pietoni, iar apoi în alte două vehicule”, transmite The US Sun.

Accidentul a declanșat un incendiu care a necesitat aproape o oră pentru a fi stins de pompieri, au mai declarat autoritățile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,63 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău