Autoritățile din Kiev le cer cetățenilor să nu mai folosească mașinile personale pentru a economisi combustibil pentru armată

  • 29 Aprilie 2022 19:45
Autoritățile din Kiev le cer cetățenilor să nu mai folosească mașinile personale pentru a economisi combustibil pentru armată

Autoritățile din capitala Ucrainei, Kiev, au îndemnat oamenii să nu-și mai folosească mașinile pentru a economisi combustibil pentru armată, relatează CNN.

"Kieveni, dacă v-ați întors în capitală, vă rugăm să folosiți transportul public dacă este posibil. Cei care se află în locuri sigure [în afara Kievului], vă rugăm să așteptați înainte de a vă întoarce", a declarat Mykola Povoroznyk, adjunctul șefului Administrației de Stat a orașului Kiev, adăugând că autoritățile țin cont și de nevoile armatei și apărătorilor ucraineni, scrie HotNews.ro.

Povoroznyk a spus că nu există probleme cu rețeaua de transport public din oraș, care se extinde constant pentru a oferi transport rezidenților care se întorc în capitală.

Autoritățile din capitală au îndemnat cetățenii să nu se întoarcă încă din cauza pericolului continuu al atacurilor cu rachete. La un moment dat, se credea că aproximativ o treime din populația Kievului a plecat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău