Autoritățile de la Moscova au aprobat desfășurarea unui miting la 25 august

  • 14 August 2019 18:35
Autoritățile de la Moscova au aprobat desfășurarea unui miting la 25 august

Autoritățile de la Moscova au aprobat desfășurarea unui miting, la 25 august, pe Bulevardul Academician Saharov, cu o participare de până la 100.000 de persoane, a anunțat primul adjunct al șefului Departamentului pentru securitate regională și combaterea corupției, Vasili Oleinik, citat de Rador.

Cererea pentru desfășurarea manifestării a fost depusă de Partidul Libertarian din Rusia, neînregistrat oficial, au anunțat surse din cadrul serviciului de presă al acestei organizații politicii. Amintim că, mitingul din 10 august, aprobat de autorități, a fost a patra acțiune organizată în sprijinul candidaților independenți la alegerile pentru Duma Moscovei.

Celelalte trei acțiuni anterioare, desfășurate la 20 iulie, 27 iulie și 3 august, nu au fost autorizate și s-au încheiat cu rețineri de persoane. În urma summitului din 27 iulie, pentru participare la acțiune neautorizată au fost reținute peste 1.000 de persoane, iar în urma acțiunii din 3 august, pentru același lucru au fost reținute alte 600 de persoane.

Sursa:Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău