Autoritatea Aviației Irlandeze investighează apariția unor obiecte neidentificate strălucitoare în spațiul aerian (BBC)

  • 13 Noiembrie 2018 11:39
Autoritatea Aviației Irlandeze investighează apariția unor obiecte neidentificate strălucitoare în spațiul aerian (BBC)

Autoritatea Aviației Irlandeze investighează mai multe mărturii ale unor piloți care susțin că au văzut lumini puternice și OZN-uri pe coasta de sud-vest a Irlandei, relatează BBC News, potrivit Digi.24.

Primele relatări în legătură cu aceste lucruri au apărut pe 9 noiembrie, când un pilot al companiei British Airways a contactat turnul de control al traficului aerian din Shannon, mai scrie sursa citată. Pilotul voia să știe dacă în zona respectivă au loc exerciții militare, deoarece vedea pe cer „ceva mișcându-se foarte rapid”.

Un pilot al Virgin a sugerat că ar putea fi vorba despre un meteorit sau un alt obiect care a intrat în atmosfera pământului. Acesta a declarat că este vorba despre mai „multe obiecte care urmează aceeași traiectorie” și că toate aceste obiecte sunt luminoase. 

„În urma mai multor sesizări ale piloților de aeronave, vineri, 9 noiembrie, în legătură cu activitate neobișnuită în spațiul aerian, Autoritatea Aviației Irlandeze a lansat o investigație, care se va desfășura sub protocolul obișnuit de confidențialitate”, a transmis Autoritatea Aviației Irlandeze.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău