Auto - F1: McLaren își va prezenta noul monopost pe 15 februarie

  • 28 Ianuarie 2021 14:28
Auto - F1: McLaren își va prezenta noul monopost pe 15 februarie

McLaren își va prezenta monopostul pentru sezonul 2021 al Campionatului Mondial de Formula 1 pe 15 februarie, a anunțat joi echipa britanică, citată de agenția DPA, preluat de Agerpres.

Noul bolid, denumit MCL35M, va beneficia de o schimbare semnificativă la capitolul propulsie, în condițiile în care britanicii au renunțat la colaborarea cu Renault, urmând să utilizeze motoare Mercedes, cu care reiau astfel colaborarea întreruptă în 2014.

După ce s-a clasat pe locul al treilea în ierarhia constructorilor în 2020, McLaren speră să continue evoluțiile bune și în sezonul viitor, în care se va baza pe tânărul pilot britanic Lando Norris și pe noul venit Daniel Ricciardo, australianul înlocuindu-l pe spaniolul Carlos Sainz jr, plecat la Ferrari.

McLaren este a doua echipă care anunță data lansării, după Alfa Romeo, care își va prezenta noul monopost la Varșovia, pe 22 februarie.

Noul sezon din Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu Marele Premiu al Bahrainului, după ce Grand Prix-ului Australiei, prevăzut cu o săptămână mai devreme, a fost amânat până în noiembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău