Au fost semnate două acorduri de colaborare în domeniul eficienței energetice

  • 12 Noiembrie 2017 12:50
Au fost semnate două acorduri de colaborare în domeniul eficienței energetice

Acorduri de colaborare între Fondul pentru Eficiență Energetică (FEE) și „Red Union Fenosa”, precum și între FEE și „Termoelectrica” au fost semnate. la 10 noiembrie a.c., în cadrul ședinței Consiliului de administrare al FEE, prezidată de ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Economiei și Infrastructurii, ”părțile semnatare ale acordurilor vor coopera în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile, pentru sporirea securității energetice a Republicii Moldova precum și pentru oferirea de beneficii importante consumatorilor de servicii energetice”.

Octavian Calmîc a menționat că ”este în premieră semnarea unor acorduri de colaborare dintre FEE cu instituțiile care activează pe teritoriul Republicii Moldova și cele străine”. ”Astfel, FEE va fi sub egida statului cea mai importantă instituție care va promova, finanța și implementa măsuri de eficiență energetică de calitate, ceea ce va servi drept garant pentru securitatea și eficiența energetică, precum și costuri mai mici pentru consumatorii și cetățenii țării noastre”, a mai spus Octavian Calmîc.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
11,07
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău