Au demarat lucrările de reparație a bd. Ștefan cel Mare și Sfânt

  • 10 Iunie 2015 08:08
Au demarat lucrările de reparație a bd. Ștefan cel Mare și Sfânt

Primăria municipiului Chișinău anunță că începând cu ziua de marți, 9 iunie, încep lucrările de reparație capitală a bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Este vorba despre demararea lucrărilor de pozare a rețelelor electrice pentru iluminatul stradal, de-a lungul bulevardului  Ștefan cel Mare și Sfânt. Autoritățile publice locale anunță într-un comuicat de presă că pentru a preveni, pe cât este posibil, incomoditățile create participanților la trafic, lucrările  vor începe pe mai multe sectoare concomitent și anume: 1) din direcția bulevardului  Constantin Negruzzi spre Piața Marii Adunări Naționale; 2) din Piața Marii Adunări Naționale în direcția bulevardului Constantin Negruzzi și 3) din Piața Marii Adunări Naționale în direcția Calea Ieșilor.

Totodată, Primăria municipiului Chișinău informează  că acțiunile și manifestările publice, in special cele de amploare, planificate inclusiv în Piața Marii Adunări Naționale, unde urmează a fi demarate lucrări in cadrul proiectului de reabilitare a străzilor, să fie relocalizate în alte spații publice. Astfel manifestația prevăzută pentru data de 11 iunie cu ocazia zilei Rusiei, va  fi transferata într-o altă locație.

Lucrările de reparație  se desfășoară în cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere a 6 străzi principale din zona centrală a Chișinăului. Valoarea totală a proiectului „Chișinău – Drumuri Urbane” este de 22 milioane euro și cuprinde următoarele străzi: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Negruzzi, str. Vasile Alecsandri, 31 August 1989, Alexandru cel Bun și Tighina, cu o lungime totală de 14,3 kilometri.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău