ATENȚIE! Vremea se răcește

  • 26 Decembrie 2014 12:07
ATENȚIE! Vremea se răcește

Începând de astăzi vremea se răcește. Pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în următoarele zile se așteaptă ninsori, iar în zonele de sud ale țării precipitațile vor cădea și sub formă de lapoviță.

Temperaturile vor coborăîn acest sfârșit de săptămână, noaptea până la minus șapte grade Celsius iar ziua până la minus patru grade.  La începutul săptămânii viitoare, vremea se înrăutățește, iar temperaturile vor scădea până la -14 grade Celsius pe parcursul nopții.

Pentru cei care plănuiesc în aceste zile călătorii în România, vă aducem la cunoștință că începând de astăzi și aici sunt prognozate ninsori, viscol și polei pentru cea mai mare parte a țării. O avertizare cod galben de vreme rea va intra în vigoare din această seară, de la ora 20, anunță meteorologii români. Stratul de zăpadă care se va depune pe aproape întreaga Români, va depăși 20 de centimetri.

Vântul se va intensifica în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul Olteniei, unde rafalele vor depăși 45...55 kilometri pe oră, viscolind temporar ninsoarea. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:4,12 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău