Atenție dacă treceți prin aeroportul Fiumicino din Roma. Se fură din bagaje

  • 01 August 2017 18:50
Atenție dacă treceți prin aeroportul Fiumicino din Roma. Se fură din bagaje

Trebuie să fiți atenți dacă în această vară treceți prin aeroportul Fiumicino din Roma, în Italia, pentru că mai mulți manipulatori de bagaje de pe aeroport au fost surprinși de camerele video în timp ce furau din bagajele pierdute de călători, de la telefoane până la tablete și bani.

Autoritățile italiene au fost alertate după ce mai mulți pasageri care pierduseră anterior bagajele au reclamat că le lipsesc lucruri de valoare din bagajele regăsite, transmite RADOR.

Oficialii aeroportului au instalat camere de supraveghere la centrul de procesare a bagajelor pierdute și au văzut cum angajații fură din bagajele declarate pierdute. Cei doi suspecți de la centrul de bagaje pierdute erau angajați ai unei agenții private de manevrare a bagajelor care opera pe timpul verii pe Aeroportul Fiumicino, informează Garda Financiară din Roma.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili dacă în furtul de obiecte din bagaje sunt implicate și alte persoane în afara celor doi angajați. 

Pe aeroportul Fiumicino din Roma, care are un personal de aproximativ 40.000 de membri, ajung anual aproximativ 41 de milioane de călători, precizează corespondenții Euronews. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Fri
20
Sat
18
Sun
16
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău