Atenție! Alimentele care se vând în stradă pot fi periculoase

  • 12 Iunie 2017 11:16
Atenție! Alimentele care se vând în stradă pot fi periculoase Poză simbol

Populația este îndemnată să nu procure produse comercializate în stradă, lângă piețe, pentru că sunt expuse în condiții insalubre, la temperaturi improprii și nici nu sunt supuse verificărilor. Subiectul a fost discutat luni, 12 iunie, la ședința operativă de la Primăria capitalei, transmite IPN.

Șeful adjunct al Direcției municipale de poliție, Silviu Mușuc, a declarat că în această perioada se atestă o creștere a numărului comercianților stradali. Oamenii legii au încercat pe parcursul săptămânii trecute să convingă oamenii să meargă să-și vândă marfa în piață. Or, aceștia refuză pentru că în piață produsele sunt supuse verificărilor de către serviciile de ramură.

Autoritățile atenționează populația despre riscul infecțiilor alimentare ca urmare a consumului de produse vândute în stradă. Cumpărând aceste produse, oamenii încurajează fenomenul comerțului stradal, care este periculos mai ales pe vreme cu temperaturi ridicate. 

Viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, a atenționat că și pe bulevardul Gagarin au început să apară comercianți care vând produse alimentare în stradă și a solicitat să fie luate măsuri în acest sens.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:3,09 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău