Atentatul de la Manchester | Donald Trump promite că responsabilii pentru scurgerile de informații vor fi pedepsiți

  • 25 Mai 2017 19:54
Atentatul de la Manchester | Donald Trump promite că responsabilii pentru scurgerile de informații vor fi pedepsiți

Președintele SUA, Donald Trump, a condamnat joi scurgerile de informații confidențiale despre atentatul terorist de la Manchester apărute în presa americană și a promis că autoritățile de la Washington vor investiga acest caz și îi vor trage la răspundere pe cei vinovați, scrie Agerpres.

'Aceste scurgeri de informații se produc de mult timp și guvernul meu va investiga această chestiune', a menționat Trump într-un comunicat emis de Casa Albă în timp ce el se află la Bruxelles unde se desfășoară summitul NATO.

'Dacă va fi cazul, vinovații vor fi urmăriți cu toată rigoarea legii', a asigurat președintele american, reacționând astfel după protestele anchetatorilor britanici în urma apariției în presa americană a unor informații sensibile transmise de Londra către Washington.

Trump a ținut să reamintească totodată și de relația specială dintre SUA și Marea Britanie, relație pe care dorește să o ducă mai departe. 'Nu există relație pe care să o prețuim mai mult decât relația specială între SUA și Regatul Unit', a subliniat liderul de la Casa Albă.

Atacul sinucigaș de la Manchester, comis luni seară, s-a soldat cu 22 de morți și 75 de răniți.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău