Atac la Las Vegas: Autorul închiriase o cameră într-un hotel și la un concert de muzică anterior

  • 05 Octombrie 2017 09:37
Atac la Las Vegas: Autorul închiriase o cameră într-un hotel și la un concert de muzică anterior

Autorul recentului atac sângeros din Las Vegas, Stephen Paddock, închiriase o cameră la un hotel din apropierea locului carnagiului în timpul festivalului de muzică 'Life is Beautiful', desfășurat în perioada 22-25 septembrie, a anunțat joi șeriful orașului Las Vegas, Joseph Lombardo, scrie Agerpres.

Paddock a închiriat o cameră prin sistemul Airbnb la hotelul Ogden din Las Vegas în perioada festivalului amintit.

Lombardo l-a described pe Paddock (64 de ani) drept 'tulburat și periculos' și a precizat că, după atacul comis duminică de acesta la Las Vegas și soldat cu cel puțin 58 de morți, în mașina autorului au fost găsite mai multe cutii cu explozibil și 1.600 de cartușe.

Șeriful Joseph Lombardo a subliniat că atacul comis de Stephen Paddock a fost 'planificat meticulos' și a precizat că în atac au fost rănite 489 de persoane, revizuind în scădere precedentul bilanț care indica peste 500 de răniți.

Duminică seară, Stephen Paddock a deschis focul de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay din Las Vegas asupra unei mulțimi de 22.000 de oameni adunați în apropiere pentru un concert de muzică country, în cel mai sângeros atac de acest gen din istoria modernă a SUA.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău