Atac în fața Palatului Buckingham | O a doua persoană a fost arestată

  • 27 August 2017 14:17
Atac în fața Palatului Buckingham | O a doua persoană a fost arestată

Un bărbat de 30 de ani a fost arestat duminică în vestul Londrei, în legătură cu atacul asupra polițiștilor în fața Palatului Buckingham, atac ce a avut loc vineri seara, a anunțat duminică poliția britanică, informează Agerpres.

'Bărbatul a fost arestat astăzi (duminică), la orele locale 10:15 (09:15 GMT) și este suspectat de implicare în planificarea, pregătirea sau instigarea la un act terorist și a fost plasat în arest', a anunțat poliția britanică într-un comunicat.

Un alt bărbat a fost arestat vineri seară după ce a atacat polițiști în fața Palatului Buckingham, reședința reginei Elisabeta a II-a, la Londra. Bărbatul de 26 de ani care a rănit vineri seară polițiști în fața Palatului Buckingham, la Londra, era înarmat cu o sabie și a strigat 'Allah Akbar', a comunicat sâmbătă poliția britanică.

Bărbatul arestat vineri și-a îndreptat autovehiculul pe care îl conducea spre o mașină a poliției, oprindu-se în fața ei într-o zonă din apropierea Palatului Buckingam. Polițiști neînarmați au încercat să-l captureze pe șofer, aflat singur în mașină, și care s-a aplecat pentru a lua 'o sabie de 1,2 metri așezată în fața scaunului din dreapta'.

În momentul incidentului, regina Elisabeta a II-a se afla la reședința sa din Scoția, Castelul Balmoral.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
28,29
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:2,57 m/s
Tue
27
Wed
30
Thu
30
Fri
32
Sat
32
Arhivă Radio Chișinău