Atac în centrul Londrei. Un individ a fost împușcat de poliție după ce a rănit cel puțin 5 persoane cu un cuțit.

  • 29 Noiembrie 2019 18:10
Atac în centrul Londrei. Un individ a fost împușcat de poliție după ce a rănit cel puțin 5 persoane cu un cuțit.

Agenți de poliție au împușcat vineri după-amiază, un individ în centrul Londrei după ce a comis un atac cu un cuțit. Cel puțin cinci persoane au fost rănite au declarat surse din cadrul Poliției citate de postul Sky News, preluat de Mediafax.ro

Atacul a avut loc pe Podul Londrei din centrul capitalei britanice. Conform agenției Reuters, suspectul a fost împușcat după ce a comis a atacat persoane cu un cuțit.

Cel puțin cinci persoane au fost rănite. Serviciile de urgență au anunțat că este vorba de "un incident major". Perimetrul situat în jurul Podului Londrei a fost izolat de agenții forțelor de ordine, potrivit Sky News. Suspectul a fost împușcat de poliție, confirmă și The Guardian, citând surse.

Printre cele 5 persoane rănite unele se află în stare gravă. Sky News relatează că un rănit a murit, dar informația nu a fost confirmată oficial de poliție. Departamentul Antiterorism al Scotland Yard a preluat investigația în cazul atacului produs vineri în centrul Londrei, informează cotidianul The Guardian.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului. În investigație sunt implicați agenți ai Departamentului Antiterorism al Poliției metropolitane londoneze (Scotland Yard).


Sursa:Mediafax.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău