Atac armat în Paris: Doi morți și patru răniți / Atacatorul a fost și el rănit

  • 23 Decembrie 2022 15:32
Atac armat în Paris: Doi morți și patru răniți / Atacatorul a fost și el rănit

Două persoane au murit după ce au împușcate cu puțin timp înainte de prânz, vineri, în arondismentul 10 din Paris, iar un bărbat a fost arestat și plasat în arest, a anunțat parchetul, citat de AFP.

Evenimentele au avut loc în Rue d'Enghien, în apropierea unui centru cultural kurd, într-un cartier comercial aglomerat și popular în rândul comunității kurde.

A fost deschisă o anchetă pentru crimă și violență agravată. Potrivit Parchetului din Paris, bilanțul provizoriu este de doi morți și patru răniți, dintre care doi sunt în stare gravă.

Bărbatul suspectat este de naționalitate franceză și este cunoscut pentru două tentative de omor comise în 2016 și decembrie 2021, au declarat surse din cadrul poliției.

Presupusul autor, în vârstă de 69 de ani, este necunoscut în dosarele serviciilor de informații teritoriale și ale Direcției Generale de Securitate Internă (DGSI), a precizat aceeași sursă. "Ucigașul, el însuși (rănit și), a fost dus la spital", a declarat primarul arondismentului 10, Alexandra Cordebard.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău