Astăzi este ziua lui Chuck Norris. Împlinește câți ani vrea el

  • 10 Martie 2016 15:33
Astăzi este ziua lui Chuck Norris. Împlinește câți ani vrea el

Cunoscut pentru rolurile din filmele de acțiune, Carlos Ray Norris s-a născut în 1940, în orășelul Ryan din statul american Oklahoma.

S-a născut într-o casă pe care a construit-o el însuși, și se spune că, de fapt, a fost născut de o mătușă, fiindcă n-a avut nimeni, vreodată, curaj sa flirteze cu maică-sa. Încă de pe băncile școlii a reușit să numere până la infinit. Și asta, de două ori.

În copilărie, s-a uitat fix la soare timp de zece ore, până când Soarele a clipit primul. Când era copil, jucăria lui preferată a fost un bumerang. Și spunem “a fost”, fiindcă l-a aruncat, dar acesta nu s-a mai întors niciodată. Îi place foarte mult să joace ruleta rusească cu pistolul plin. Și întotdeauna câștigă.

Se spune că poate să aprindă un foc frecând două cuburi de gheață. În adolescență s-a luptat cu Superman. Iar cel care pierdea trebuia să poarte tot restul vieții chiloții peste pantaloni. Nu poartă niciodată ceas, fiindcă EL decide cât e ceasul, poate să strănute cu ochii deschiși și împlinește astăzi câți ani vrea el.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău